NL 4005VP Tiel, Meeslaan 17       123456789

Dla kogo ?


Dieet

Vegetarisch

1400 kcal

1600 kcal

1800 kcal

2000 kcal

2200 kcal

2300 kcal

Wist u dat de overgrote meerderheid van de mensen te vaak en te veel vlees eet? En als ueens iets nieuws zou proberen? Het is reeds langer bekend dat het Vegetarisch Dieet enkel voordelen biedt zowel voor uw gezondheid als voor de planeet! Dus waarom niet proberen om de plantaardige producten uit ons plan te leren kennen?

Het Vegetarisch Dieet van Better Life Catering is een vleesvrij alternatief voor het Optimal plan. Hiermee kunt u vlees, gevogelte en vis van het menu schrappen, met behoud van dierlijke producten zoals eieren en zuivelproducten. Hierdoor vergemakkelijkt de toevoer van voedingsingrediënten, zoals vitamine B12, en wordt tegelijkertijd een gezond evenwicht gecreëerd tussen de consumptie van plantaardige en dierlijke producten.

Effecten van het Vegetarisch Dieet

Het beperken of uitsluiten van vleesconsumptie kan een positief effect hebben op het lichaam als u het doet op de juiste manier door essentiële voedingsstoffen te leveren op een andere manier. De gerechten bereid door ons team zijn rijk aan gezonde plantaardige producten. Ze zijn gebaseerd op volle granen en leveren u de dagelijkse dosis groenten en fruit waardoor geen bijkomende supplementatie meer nodig is

Vetten in het Vegetarisch Dieet

Waaruit verkrijgen we vetten in een vleesvrij dieet? Heel eenvoudig! Er staan veel bronnen ter beschikking, zoals noten, zaden, pitten en koud geperste oliën. Wacht even, zijn vetten niet slecht? Welnee! Dankzij hen kunt u het lichaam voorzien van veel vetoplosbare vitaminen die bijvoorbeeld het werk van de hersenen ondersteunen. Aromatische olijven en oliën, knapperige noten en andere producten geven onze maaltijden een uitzonderlijke smaak.

Koolhydraten: 45-55%

Eiwitten: 15-20%

Vetten: 25-35%

De kracht van vezels

Peulvruchten en volkoren graanproducten zorgen voor een gezonde dosis vezels. Ze ondersteunen niet alleen de bacterieflora, maar zetten het lichaam ook aan om zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Een vezelrijke maaltijd is meer vullend en helpt de spijsvertering gezond te houden.

Prijs vanaf 23.90 €/ dag

Better Life Catering

U weet niet welke van de beschikbare plannen het beste is voor u of uw naasten? Heeft u vragen  over de details van de gebruikte
producten?
We beantwoorden graag uw vragen! Maak gebruik van het formulier om nu een bericht te
sturen naar het
Better Life Catering team!

E-mail: info@betterlifecatering.nl

van maandag t/m vrijdag van 9-17.

Contact
Formulier

  logoBezTla

  Het bedrijf is opgericht uit liefde voor eten. Gezond, natuurlijk, geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

  Contact

  Better Life
  Catering B.V.

  KvK: 87382326

  EMail

  info@betterlifecatering.nl.

  Diëten

  Sport
  Dieta Lactose
  Standaard
  Dieta office box
  Vegetarian