NL 4005VP Tiel, Meeslaan 17       123456789

Dla kogo ?

Maak kennis met het
Better Life Catering

Het bedrijf werd opgericht uit liefde voor eten. Gezonde, natuurlijke voeding zonder conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen. We zijn ons tegelijkertijd bewust van de noodzaak om een extra uur uit elke dag te persen. Heeft de gemiddelde persoon tijd om elke dag lekker en gezond te koken en nog tijd over te houden voor andere taken?
Het antwoord luidt: nee. Niet altijd. Er zijn dagen wanneer we, overweldigd door werk, op zoek gaan naar snelle, maar niet per se gezonde alternatieven voor een warme, zelfgemaakte maaltijd.

Bij
Better Life Catering hebben we ontdekt dat we ons meer kunnen veroorloven. We kunnen ons zelfs in de moeilijkste periode een gezond lichaam en een opgewekte geest veroorloven. Een juist dieet is niet alleen het juiste aantal calorieën, maar ook een set vitaminen en mineralen opgenomen uit laagverwerkte producten die zorgen voor de effectieve werking vande hersenen en alle systemen van uw lichaam.

Omdat ieder van ons het verdient om overdag van een goede maaltijd te genieten
.
We weten dat het soms moeilijk is. Daarom zijn onze sets ingedeeld volgens calorische behoeften en voedingsbehoeften, en maken we gebruik van de best verkrijgbare ingrediënten. Onze diëten worden afgestemd op uw levensstijl en vereisten, zodat u alleen
het laatste element van het hele kookproces kunt behouden rustig eten zonder calorieën te hoeven tellen, elke maaltijd te wegen, etiketten te lezen.


Dit alles wordt voor u gedaan door
een team van specialisten op het gebied van diëtetiek en koken
.

Wilt u meer weten over onze dieetplannen (de huidige en degene die we voorzien in de toekomst)? Maak gebruik van het onderstaande formulier. Laten we praten!

Better Life Catering

U weet niet welke van de beschikbare plannen het beste is voor u of uw naasten? Heeft u vragen  over de details van de gebruikte
producten?
We beantwoorden graag uw vragen! Maak gebruik van het formulier om nu een bericht te
sturen naar het
Better Life Catering team!

E-mail: info@betterlifecatering.nl

van maandag t/m vrijdag van 9-17.

Contact
Formulier

  logoBezTla

  Het bedrijf is opgericht uit liefde voor eten. Gezond, natuurlijk, geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

  Contact

  Better Life
  Catering B.V.

  KvK: 87382326

  EMail

  info@betterlifecatering.nl.

  Diëten

  Sport
  Dieta Lactose
  Standaard
  Dieta office box
  Vegetarian