NL 4005VP Tiel, Meeslaan 17       123456789

Dla kogo ?


Dieet

Office Box

800 kcal

950 kcal

1100 kcal

1250 kcal

1400 kcal

Een moeilijke dag op het werk? Volstaat een gewone sandwich niet? Het Office Box Dieet bevat alles wat u nodig heeft! Het is een set met: 1 volledige maaltijd en 2 snacks die u de hele dag voorzien van energie. De volledige dosis aan vitaminen en mineralen helpt u uw effectiviteit en creativiteit op het werk of op school te verhogen. In de standaardversie zonder lactose of vegetarisch.

Neem een pauze, tijd voor Office Box

Wilt u gezond eten, maar heeft u geen tijd om een volwaardige maaltijd te bereiden? Maaktu zich geen zorgen, wij doen dat voor u! Het Office Box Dieet is een volledige set maaltijdenmet een calorische inhoud die is afgestemd op uw voorkeur. Door de handige en duurzame verpakking kunt u ze zonder problemen meenemen naar kantoor of school. Er wordt niks gemorst, er lekt niks. Alles is bereid om u rust te bieden tijdens de lunchpauze in de loop van de dag.

Gedaan met halve maatregelen zet in op maaltijden van Better Life Catering

Fast food of zoete en zoute snacks besparen u tijd in de loop van de dag maar nemen deze tijd later terug. Het eten van grote hoeveelheden suiker en lege calorieën bezorgt u enkele uren na de maaltijd vermoeidheid waartegen zelfs sterke koffie niet is opgewassen. Uw creativiteit daalt, uw concentratieniveau verlaagt, het brengt u gemakkelijker uit balans. Met overmatige stress op het werk als gevolg, een stap in de richting van verschillende ziekten en kwalen,
bijvoorbeeld slapeloosheid of chronische vermoeidheid. Met Better Life Catering heeft u altijd gezonde calorieën bij de hand. Volwaardige maaltijden met een dagelijkse dosis groenten en fruit ondersteunen de werking van de hersenen en veroorzaken geen gevoelens van teveel gegeten te hebben. Het is een nauwkeurig afgemeten dosis calorieën speciaal voor u!

Niet alleen voor kantoor of school

Verricht u fysiek werk van matige intensiteit? Draagt u soms zware voorwerpen, rijd u meteen vrachtwagen of werkt u in de tuin? Bestel het Office Box Dieet! Dankzij de handige verpakking kunt u het overal meenemen. Het neemt weinig ruimte in beslag in de cabine of sociale ruimte, het is gemakkelijk te bereiden onder alle omstandigheden en het voorziet u van energie. Een warme maaltijd in de loop van de dag en een dosis groenten en fruit is wat u nodig heeft om het volgende deel van de dag glimlachend aan te vatten!

Koolhydraten: 50%

Eiwitten: 25%

Vetten: 25%

Al vanaf 800 kcal per dag

Heeft u nood aan een volledige set, of enkel aan het aanvullen van het huidig dieet met een extra gezonde maaltijd? U kunt al een Office Box Dieet bestellen met een calorische inhoud van slechts 800 kcal!

Hierdoor is het geen zelfstandig menu, maar een aanvulling op de maaltijden die u in de loop van de dag eet. Op die manier zorgt u voor een portie gezonde, laagverwerkende maaltijden gebaseerd op volle graanproducten, vers fruit en groenten en mager vlees, gevogelte en vis. U verzekert uzelf ook van een aanvullende portie vitaminen en mineralen zonder dat u uw lievelingsgerechten moet opgeven.

Prijs vanaf 22.90 € / dag

Better Life Catering

U weet niet welke van de beschikbare plannen het beste is voor u of uw naasten? Heeft u vragen  over de details van de gebruikte
producten?
We beantwoorden graag uw vragen! Maak gebruik van het formulier om nu een bericht te
sturen naar het
BetterLifeCatering team!

E-mail: info@betterlifecatering.nl

van maandag t/m vrijdag van 9-17.

Contact
Formulier

  logoBezTla

  Het bedrijf is opgericht uit liefde voor eten. Gezond, natuurlijk, geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

  Contact

  Better Life Catering B.V.

  KvK: 87382326

  EMail

  info@betterlifecatering.nl.

  Diëten

  Sport
  Dieta Lactose
  Standaard
  Dieta office box
  Vegetarian