NL 4005VP Tiel, Meeslaan 17       123456789

Dla kogo ?


Dieet

Lactose & Gluten Free

1400 kcal

1600 kcal

1800 kcal

2000 kcal

2200 kcal

2300 kcal

Proef van het leven zonder zich zorgen te maken over verteringsproblemen. het Lactose & Glutenvrij Dieet van Better Life Catering is een plan gericht aan mensen met intolerantie of gevoeligheid voor lactose en gluten. Bespaar u de tijd en stress bij het dagelijks bekijken van tientallen producten. Laat dit over aan specialisten ze bereiden voor u volwaardige gerechten die u de hele dag van energie voorzien!!

Eliminatiedieet zonder opofferingen

Per definitie kan een dieet waarbij bepaalde ingrediënten uit het menu worden gebannen, d.w.z. een eliminatiedieet, indien het onjuist wordt gevoerd, het eten van gerechten met weinig voedingsstoffen inhouden. Om dit te vermijden hebben onze specialisten een menu opgesteld gericht aan mensen met intolerantie en overgevoeligheid voor lactose en gluten, en mensen die leiden aan ziekten die een restrictief dieet vereisen. De bereide gerechten zijn uitgebalanceerd en leveren alle essentiële voedingsingrediënten die ze gewoonlijk krijgen uit producten met lactose of gluten.

Wat zit er in het Lactose & Glutenvrij Dieet?

Laagverwerkte producten zijn een belangrijke kenmerk van elk eliminatiedieet. Ze worden beter opgenomen en het lichaam heeft geen problemen met de vertering. Dit zijn o.a. peulvruchten, verse groenten en fruit, en magere vleeswaren, gevogelte en vis. Indien vetten, dan enkel de gezonde vetten koud geperste oliën zaden, pitten en noten die het lichaam en de werking van de hersenen ondersteunen. De set bevat vijf gerechten drie volledige en twee snacks die u meeneemt naar het werk of school. Steeds gezonde calorieën bij de hand!

Koolhydraten: 45-55%

Eiwitten: 15-20%

Vetten: 25-35%

Vitaminen, mineralen zonder gluten en lactose

Het uitsluiten van gluten en lactose uit het dieet kan de toegang van het lichaam tot calcium, Bvitaminen, zink, magnesium, vezels en volwaardige eiwitten beperken. Al deze ingrediënten zijn te vinden in de maaltijden voorbereid door de specialisten van Better Life Catering. Elk van hen wordt individueel geselecteerd de producten worden gewogen en geselecteerd uit de beste om u te voorzien van een optimale bron van macro en microelementen. Hierdoor krijgt u een gemakkelijk te controleren hoeveelheid calorieën binnen, omdat elk van onze
maaltijden een specifieke hoeveelheid heeft!

Prijs vanaf 23.90 € / dag

Better Life Catering

U weet niet welke van de beschikbare plannen het beste is voor u of uw naasten? Heeft u vragen  over de details van de gebruikte
producten?
We beantwoorden graag uw vragen! Maak gebruik van het formulier om nu een bericht te
sturen naar het
Better Life Catering team!

E-mail: info@betterlifecatering.nl

van maandag t/m vrijdag van 9-17.

Contact
Formulier

  logoBezTla

  Het bedrijf is opgericht uit liefde voor eten. Gezond, natuurlijk, geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

  Contact

  Better Life
  Catering B.V.

  KvK: 87382326

  EMail

  info@betterlifecatering.nl.

  Diëten

  Sport
  Dieta Lactose
  Standaard
  Dieta office box
  Vegetarian